Zece situaţii aproape incredibile în care te poţi accidenta făcând sex

Ultima actualizare:

    Cum știi dacă te-a înșelat după tonul vocii
Cum știi dacă te-a înșelat după tonul vocii

Zoltan Nagy te învaţă cum să faci sex în siguranţă! Producătorul de filme XXX vă dă câteva sfaturi despre cum puteţi evita sexul periculos, pe site-ul Goldengate-ro.com.

În general este bine să evitaţi să vă lăsaţi imaginaţia să meargă prea departe, întrucât pot apărea situaţii extrem de neplăcute.

1. Ruperea penisului în cazul în care partenera e deasupra. Din cauza agitaţiei iubitei se poate întâmpla acest lucru neplăcut. În unele cazuri s-a auzit şi un trosnet.

2. Sexul pe masă e periculos! Dacă mobilierul nu e stabil te poţi răni foarte uşor.

3. Sexul in baie sau în cadă prezinta mereu un factor de risc, căci putem aluneca şi ne putem alege cu răni grave.

4. Aveţi grijă la produse! Deseori ne grăbim să facem sex şi se poate întâmpla să confundăm lubrifiantul cu un unguent, care poate irita ulterior penisul şi vaginul !

5. În timpul actului sexual, unele cupluri au fantezii sexuale şi apelează la tot soiul de metode necorespunzătoare. Unii încearcă sticle care le introduc in vagin sau anus. Imaginati-vă ce se întampla când sticla se sparge în vagin sau un obiect introdus în vagin se rupe şi nu se mai poate scoate decat prin operaţie.

6. Cazuri frecvente ,mai ales in ultimii ani, sunt accidentele vasculare care se produc în urma folosirii pastilelor pentru erecţie fără prescripţia medicului sau consumul exagerat de pastile (doze mult prea puternice) care afecteaza inima.

7. Printre accidentele penibile suferite de unii in timp ce faceau sex sunt cele provocate de animalele de casă( pisici şi caini care asistau la actul sexual) Protagoniştii au fost muşcati şi zgâraiaţi!

8. Nu faceţi sex pe jos! Covorul poate duce la accidentare. Mai precis, poate provoca julituri sau arsuri dureroase pe genunchi,coapse,coate sau spate, în timpul actului sexual. Deci, atentie la covoare şi mai ales la o mochetă cu o textură dură!

9. Sexul în apă sau într-o piscină cu apă adâncă prezintă mereu un pericol deoarece în orice moment tu sau partenera, din cauza agitatiei si un control mai greu al echilibrului, puteţi înghiţi apă, ceea ce e o senzaţie neplacuta.

10. Sexul în maşină, se ştie, nu e confortabil pentru că locul este strâmt, iar partenerii sunt expuşi în orice moment să se lovească cu capul de parbriz,de tavanul maşinii, de mânere, de schimbătorul de vitează,de volan. Scaunele în unele cazuri nu se pot rabata şi pot provoca accidentari.

Citiţi mai multe informaţii şi vedeţi imagini pe goldengate-ro.com.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net