Zapata: "Echipa şi-a revenit"

Ultima actualizare:

    Zapata visează acum şi la primăvara europeană
Zapata visează acum şi la primăvara europeană

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a declarat, aseară, că echipa sa şi-a revenit după pasa mai puţin fastă din ultima perioadă, iar acest lucru este dătător de speranţe pentru clasarea pe un loc fruntaş şi pentru calificarea în primavara europeană.

"Am avut răbdare până la faza golului şi Kapetanos a demonstrat că este golgheter de rasă. Nu ştiu dacă a fost ofsaid, dar noi suntem fericiţi pentru victorie. Suntem în fruntea clasamentului şi apar şi rezultatele. Din păcate, sunt din ce în ce mai puţini spectatori, dar în afară de a juca bine nu avem ce face. Cred că echipa şi-a revenit şi mai credem încă şi în calificarea în primăvara europeană", a declarat Robinson Zapata, luni, după meciul Steaua-Unirea Alba Iulia, scor 2-0.

Mijlocaşul Janos Szekely a recunoscut că Steaua şi-a propus înainte de meci să facă scor, pentru a avea golaverajul necesar urcării pe primul loc în Liga I. "Am forţat marcarea golurilor, pentru a urca pe locul întâi. Nu am reuşit, însă este bine că am obţinut victoria. Nu cred că a fost ofsaid la primul gol, se pune prea mult accent pe astfel de faze. Sperăm să îi readucem pe suporteri la stadion. Nu dezarmăm, mai sunt şanse de calificare în primăvara europeană şi vom juca la victorie fiecare meci", a spus Szekely.

Un alt jucător stelist, Dayro Moreno, s-a declarat trist că tribunele au fost goale, însă a sublinit că "Pantelis Kapetanos are calităţi de golgheter şi important este că am luat toate punctele în acest meci".

Steaua s-a impus, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în ultimul meci din etapa a 13-a, şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net