Yssouf Kone o vrea pe Laurette

Ultima actualizare:

Laurette „a luat taurul de coarne" şi a mărturisit pentru Click! faptul că ar fi încântată să-l întâlneasă pe „vârful" din Gruia, cu atât mai mult cu cât auzise şi ea că acesta o place.

El fotbalist, ea fotomodel. Ar fi reţeta perfectă pentru un nou cuplu în peisajul monden românesc. Totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că Yssouf şi Laurette nu au apucat să se cunoască şi îşi declară admiraţia unul faţă de altul doar de la distanţă.

„Este frumoasă foc. Mi-as dori foarte mult să o cunosc. Aş vrea să o invit la un meci", povestea jucătorul originar din Coasta de Fildeş. Fata, deloc impresionată de fotbal şi fotbalişti, a aflat rapid despre intenţiile fanului ei de la CFR Cluj.

„Nu îl cunosc personal, dar, sincer, mi-ar face plăcere să ne întâlnim şi să vorbim, cu atât mai mult cu cât suntem şi amândoi de culoare", a declarat Lauette, pentru Click!.

Manechinul susţine că nu este microbistă şi că nu se dă în vânt după fotbalişti:" Yssouf arată foarte bine, dar, sincer, nu mă interesează în acest moment o eventuală relaţie, pentru că am un iubit. În plus, fotbaliştii sunt genul aventurier şi nu ştiu dacă m-aş risca!".

Cu toate astea Laurette aşteaptă o invitaţie de la Kone:" Aş vrea să merg la un meci al lui CFR Cluj. Poate atunci când vor veni să joace în Bucureşti, voi merge pe stadion să-l văd cum evoluează şi, cine ştie, poate o să ne cunoaştem".

A fost cuplată şi cu Giani Kiriţă

Cârcotaşii au combinat-o în trecut pe mulatră şi cu fotbalistul Giani Kiriţă. S-a spus că au avut o relaţie pasageră, care ar fi început în preajma Zilei Îndrăgostiţilor. După doar trei săptămâni de amor, consumate şi în casa fotbalistului din Turcia, cei doi s-ar fi despărţit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net