Youtube a ajuns la peste un miliard de vizualizări pe zi

Citeste tot despre: 

Deţinătorii site-ului Youtube au anunţat că peste un miliard de vizualizări pe zi. Doi tineri pasionaţi de tehnologia informatică au lansat Youtube în 2005, iar de atunci site-ul a cunoscut o evoluţie rapidă, anunţă "Adevărul".

Site-ul permitea încărcarea gratuită a secvenţelor video şi vizionarea acestora de către internauţi. La doar un an de la lansare, succesul proiectului a atras atenţia gigantului Google, care a cumpărat site-ul pentru 1,65 de miliarde de dolari.

Acum, serviciul permite difuzarea de clipuri publicitare şi înfiinţarea de canale personale ale utilizatorilor. Iar afacerea nu se opreşte aici: conducerea site-ului este în negocieri avansate cu marile case de producţie pentru difuzarea unor secvenţe din filmele ce urmează să fie lansate în cinematografe.


Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1