Wrestling cu crocodilul, cea mai periculoasă meserie din lume? - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă, să pleci la muncă, ştiind că te aşteaptă nu un şef enervant, ci un crocodil ce te-ar putea ucide într-o clipă? Samphran Elephant Ground and Zoo, situat în apropierea capitalei thailandeze Bangkok, oferă vizitatorilor un spectacol cu adevărat incitant.

Câţiva temerari, a căror pasiune este dresarea crocodililor, practică acest sport extrem de aproape 25 de ani, urmaţi cu îndârjire de alţi tineri care încearcă să deprindă tainele "meseriei".

Vezi aici cât este de periculos acest sport.

Pentru Somphop, în vârstă de numai 22 de ani, lucrul cu crocodilii a devenit practic o joacă, aşa cum se poate vedea în imagini.

Somphop a devenit prietenul crocodililor de la zoo Samphran.

image

Spectacolele de wrestling cu priculoasele animale au loc de două ori pe zi la parcul zoologic thailandez şi durează fiecare 20 de minute. Biletul pentru adulţi costă 15 dolari americani, iar pentru copiii... sub 130 cm înălţime - 9 dolari. La Samphran Zoo sunt îngrijiţi peste 10.000 de crocodili, din care numai câţiva ajung în show-urile pentru vizitatori.

Crocodilul, cel mai bun prieten al omului de la Samphran Zoo.

image
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net