Walter Zenga: "Îl voi suna pe MM să-l felicit. E o mare alegere pentru Steaua"

Ultima actualizare:

"Dacă MM s-a întors, e o mare alegere pentru Steaua. A făcut treabă oriunde s-a dus. Am spus mereu că e un plus pentru echipă. E unul dintre cei mai buni manageri din România.

El are mereu putere de a aduce cel mai bun antrenor. Dacă vrei ca echipa să meargă bine, nu poţi să schimbi antrenorul la 3 luni. Ca să începi un proiect, trebuie dus la capăt. Îl voi suna pe MM să-l felicit, dar asta nu înseamnă că vom lucra împreună din iarnă. Îi doresc lui Lăcătuş tot succesul din lume.

Din punctul meu de vedere, mă simt jumătate român. În viitor, nu se ştie niciodată ce va fi. Eu, când am fost la Steaua, am avut momente grele, momente bune, am discutat şi cu Gigi, dar între mine şi el era MM. După o grămadă de ani Steaua a ajuns în primăvara europeană.

Am jucat cu Valencia şi am făcut totul împreună. Dacă MM s-a întors la Steaua, înseamnă că şi Gigi a recunoscut că e numărul 1. Şi dacă MM se ducea în nu ştiu ce ţară, m-aş fi dus cu el. Eu am contract cu Al Nassr, iar Steaua are antrenor acum", a declarat Walter Zenga la Sport.ro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net