A vrut să-şi ia viaţa din dragoste?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi-a tăiat gâtul cu lama ca să scape de un blestem al unei dragoste neîmpărtăşite! Cel puţin aşa cred apropiaţii directoarei magazinului Flanco, din Călăraşi, Claudia Genoveva Trifu, găsită marţi într-o baltă de sânge, în baia instituţiei.

"Tragedia de la Călăraşi nu s-a petrecut din cauza unei delapidări sau a vreunei lipse în gestiune!". Afirmaţia aparţine directorului de vânzări al Flanco, Lucian Mitran.

El ne-a declarat că "zilele trecute s-au făcut nişte controale de rutină aşa cum se fac în orice magazin din ţară şi totul a fost ok. La fel şi inventarul efectuat în ziua incidentului".

Lucian Mitran, director de vânzări Flanco: "Tragedia din magazinul nostru nu s-a petrecut din cauza vreunei lipse în gestiune.”

simeon stalpnicul png

El a ţinut să precizeze că Genoveva Trifu "este angajata noastră din anul 2008, a activat întâi ca şi contabil, iar apoi, în urma rezultatelor obţinute, a fost promovată. De fiecare dată când a fost supusă controalelor medicale, toate fişele medicale i-au ieşit bine".

Ieri, la două zile de la tragicul incident, femeia de 32 de ani a fost declarată de medici "în afara pericolului".

Directoarea de la Flanco a refuzat să mai rămână internată la Călăraşi din cauza condiţiilor din spital, afirmând că la Giurgiu va fi tratată mai bine. Şi a şi fost transferată.

Colegii spun că tânăra provine dintr-o familie înstărită, nu este căsătorită şi mai are o soră.

„De când a încercat să se sinucidă, nimeni din familie nu mai răspunde la telefon. Am fi vrut să ne interesăm de starea ei, să ne spună cineva că este bine. Este fără cuvinte, nu ne dăm seama ce ar fi putut-o face să-şi ia zilele, credem că avea probleme personale", spun angajaţii de la magazinul Flanco din zona 5 Călăraşi.

Poliţiştii au reuşit să stea de vorbă cu ea câteva minute

Poliţiştii au reuşit să stea de vorbă câteva minute cu directoarea de la Flanco Călăraşi, imediat după ce aceasta a fost scoasă din operaţia care i-a salvat viaţa.

simeon stalpnicul png

Însă anchetatorii nu au stabilit încă motivul tentativei de suicid.

„Nu am reuşit s-o audiem pe Claudia Genoveva Trifu. S-a discutat doar puţin cu ea, la spital, însă starea sa nu era tocmai bună, iar discuţia nu a fost concludentă pentru anchetă", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, Ramona Tudor.

După ce a fost găsită de colegi, Genoveva Trifu a fost operată la spitalul din Călăraşi.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net