A vrut să facă măcel la tribunal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scene desprinse parcă din filmele americane, cu mafioţi, s-au derulat, ieri, în faţa Tribunalului Dâmboviţa. Un membru al grupării “Ghenosu”,  avea ordin să execute pe scările tribunalului un duşman al interlopului.

Vezi şi:

Şocant! Un cerşetor i-a tăiat capul unei femei şi a alergat cu el în mână pe stradă

I-au împuşcat soţul că a rupt o floare

La Tribunalul Dâmboviţa era furnicar, ieri, în jurul orei 13.00. Oamenii urcau şi coborau scările clădirii în mare grabă. Un tânăr, cu şapca îndesată pe figură, şi-a făcut apariţia în faţa clădirii şi se plimba, monitorizând discret zona.

Era agitat şi părea că aşteaptă pe cineva. După cinci minute, oamenii legii l-au încercuit. Individul, Ionuţ Cobianu (22 de ani), un executant al celui mai de temult interlop din Târgovişte, Florin Ghinea, zis "Ghenosu", a fost luat la întrebări de poliţişti. "Treceam prin zonă", a spus tânărul.

simeon stalpnicul png

Însă, oamenii legii aveau informaţii clare că Ionuţ Cobianu nu se afla întâmplător în faţa Tribunalului Dâmboviţa. "Locotenentul" lui Ghenosu venise acolo înarmat cu un pistol Makarov, de calibrul 9 milimetri, ca să-l lichideze pe Ion Honciu, zis "Nelu Ungureanu".

Acesta din urmă era aşteptat în faţa instanţei, ieri, pentru un recurs în dosarul în care el şi "Ghenosu" sunt acuzaţi de încăierare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cei doi s-au luat la bătaie, acum doi ani, în incinta unei săli de pariuri sportive din Târgovişte, acolo unde s-au tras şi focuri de armă.

Despre arma găsită asupra sa, Ionuţ Cobianu a găsit o explicaţie. "Arma am găsit-o pe câmp. Urma s-o arunc", a declarat pistolarul care avea asupra sa şase cartuşe. Anchetatorii spun că "Nelu Ungureanu", cel care trebuia lichidat din ordinul lui "Ghenosu", a sosit la tribunalul la cinci minute după ce a fost capturat pistolarul.

Cine e «Ghenosu»

Florin Nicolae Ghinea, zis "Ghenosu", este cel mai de temut lider al lumii interlope dâmboviţene. Membrii grupării sale sunt suspectaţi de fapte de mare violentă, santaj şi spalare de bani. Interlopul se află încarcerat în judeţul Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net