A vrut să devină bărbatul perfect, dar a ajuns femeie - VIDEO

Citeste tot despre: 

La 51 de ani, seamănă cu o curvă ofilită şi falimentară care face trotuarul într-o mahala părăsită.

Citeşte şi:

A pierdut pensia pentru că şi-a schimbat sexul

Primul transexual român vrea să redevină bărbat - VIDEO

ŞOC: Al doilea bărbat gravid urmează să nască!

În anii '80 era idolul multor femei pe care le schimba ca pe ciorapi. S-a hotărât în 1985 să o ia de nevastă pe superba Lynne Corlett, de care, însă, a divorţat doi ani mai târziu.

Recent, Pete Burns, fondatorul trupei "Dead or Alive", şi-a afişat noua înfăţişare stârnind dispreţul şi repulsia celor prezenţi.

1985. Aşa arăta cântăreţul de la “Dead or alive“ când era căsătorit cu Lynne Corlett (sus)

S-a întâmplat odată cu lansarea unui nou single, săptămâna trecută, "Never Marry An Icon".

Burns a primit daune în valoare de 500.000 de euro după ce a declarat într-un proces că a fost la un pas să se sinucidă pentru că medicul Maurizio Viel i-a distrus buzele cu implanturi care le-au deformat, în perioada 2000-2004.

7 femei celebre urâţite în mod intenţionat!

«Pornoavatar» vrea să bată «Avatar»

El a spus că a fost desfigurat atât de rău încât nu se putea hrăni şi nu era în stare să muncească, astfel că şi-a pierdut locuinţa din Notting Hill din cauza lipsei banilor.

Cu toate acestea, Burns şi-a tunat din nou faţa, adăugându-şi câteva piercing-uri pe linia sprâncenelor, pe frunte şi pe pomeţii foarte proeminenţi pe care i-a obţinut în urma operaţiilor estetice.

Totuşi, nici el nu este mulţumit de cum arată. "Dimineaţa, când mă uit în oglindă, mă confund cu mama", a spus cu o ultimă fărâmă de umor, Burns.Loading...