A vrut să dea şpagă 50.000 €, două vile şi două maşini

Ultima actualizare:

Cristian Chelu, un potent om de afaceri gălăţean, cu o avere de 15-17 milioane de euro, potrivit Forbes 500 Miliardari, a încercat să scape de un dosar economic dându-i mită chiar secretarului de stat Dan Fătuloiu.

Ieri, afaceristul a mers chiar în biroul chestorului Fătuloiu, unde l-a ademenit pe acesta cu 50.000 de euro. Însă Fătuloiu a refuzat mica avere pe care Chelu i-a oferit-o, iar după ce acesta a părăsit biroul, secretarul de stat a anunţat procurorii DNA.

Aşa că, drumul lui Chelu nu a fost prea lung după ce a ieşit din clădire, procurorii şi poliţiştii oprindu-l pe acesta, dar şi pe un amic de-al său, chiar în parcare. Din maşinile acestora, două limuzine BMW identice, au fost ridicate acte, bani şi telefoane, iar cei doi oameni de afaceri au fost duşi la DNA pentru declaraţii.

Chelu face bani la bursă

Omul de afaceri gălăţean Cristian Chelu este acţionar la nu mai puţin de 48 de firme, majoritatea listate la bursă. Potrivit topului Forbes 500 Miliardari, Chelu are o avere estimată la 15-16 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net