Vremea în perioada 22 ianuarie – 4 februarie. Prognoza pe regiuni

Ultima actualizare:

    Sunt vești bune de la meteorologi. Doar astăzi și la noapte (22 ianuarie) va mai fi frig, apoi se va încălzi treptat, de la o zi, la altaFOTO: Click!
Sunt vești bune de la meteorologi. Doar astăzi și la noapte (22 ianuarie) va mai fi frig, apoi se va încălzi treptat, de la o zi, la altaFOTO: Click!

Meteorologii ANM au realizat prognoza meteo pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie. Sunt vești bune: doar astăzi și la noapte (22 ianuarie) va mai fi frig, apoi se va încălzi treptat, de la o zi, la alta. Vor fi și precipitații, dar slabe.

Astăzi, 22 ianuarie, a fost o zi rece, iar vântul a sporit senzația de frig. De mâine, urmează două săptămâni de vreme normală pentru această perioadă. Meteorologii ANM au realizat prognoza meteo pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie, pe regiuni.

Vremea în Banat și Crișana

În perioada 22 – 25 ianuarie vor fi precipitații importante, în special ploi. În această perioadă, temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal, până la 6 grade ziua și zero grade în timpul nopților. După 25 ianuarie, vor urma câteva zile mai reci, cu zero grade la prânz și în jur de minus 4 grade noaptea. Din 28 ianuarie, până în 4 februarie, vremea încălzește, de la o zi la alta, până în jur de 6 grade la orele prânzului și minime de zero grade.

Vremea în Transilvania

De astăzi, 22 ianuarie, până pe 25 ianuarie, frigul se dololește. Sunt prognozate 2 grade la prânz și minus 2 grade noaptea. Din 26 ianuarie, vor veni câteva zi mai reci, dar din 29 ianuarie temperaturile vor urca ușor. Pe toată perioada vor fi condiții d eprecipitații mixte și ninsoare, dar vor fi slabe.

Vremea în Maramureș

Din 23 ianuarie, temepraturile vor crește ușor, la 4 grade la prânz și minus 2 grade noaptea. Din 26 ianuarie, vor urma câteva zile și nopți mai reci, cu zero grade la amiază și minus 8 grade noaptea. Din 30 ianuarie, temperaturile vor urca din nou ușor, până la 4 grade la amiază și minus 2 grade noaptea. Vor fi precipitații în fiecare zi, dar slabe.

Vremea în Moldova

În această noapte (22 ianuarie), temperaturile se prăbușesc de la minus 2 grade, la minus 10 grade. Vor urma zile și nopți cu temperatrui normale pentru această perioadă:  zero – grade la amiază și în jur de minus 4 grade noaptea.

Vremea în Dobrogea

În această noapte (22 ianuarie), temperaturile vor coborî brusc de la 3 grade, la minus 6 grade. De mâine (23 ianuarie), temperaturile vor urca până la 8 grade ziua și zero grade noaptea.  Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 23 – 26 ianuarie, mai ales sub formă de ploaie.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Astăzi, 22 ianuarie, este o zi rece, dar de mîine (23 ianuarie) valorile vor urca ușor, de la o zi, la alta, până la 6 – 8 grade ziua și minus 2 grade noaptea. Vor fi condiții de precipitații în perioada 23 – 26 ianuarie, mai ales mixte.

Vremea la munte

Astăzi, 22 ianuarie, va fi rece la munte: minus 4 grade la orele prânzului și minus 10 grade la noapte. Până la sfârșitul lunii ianuarie, sunt prognozate în jur de minus 2 grade ziua și minus 7 grade noaptea, apoi valorile vor mai crește ușor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net