Vremea în luna noiembrie. Vine frigul! Temperaturile scad în toată ţara

frig-vremea_noiembrie-prognoza.jpg

va fi frig in luna noiembrie
Vine frigul! De astăzi, de la o zi la alta, temperaturile vor coborî treptat, spun meteorologii ANM
FOTO: Click!

Vine frigul! De astăzi, de la o zi la alta, temperaturile vor coborî treptat, spun meteorologii ANM. De vină este un val de aer polar care coboară din nordul Rusiei și afectează toată țara.

Iarna este foarte aproape.De la temperaturi de peste 20 de grade, trecem la valori de iarnă. În această dimineață (13 noiembrie) au fost minus 8 grade la Miercurea Ciuc, minus 4 grade la Întorsura Buzăului, zero grade la Cluj-Napoca, 3 grade la Timișoara.

Astăzi (13 noiembrie) vor fi cel mult 12 grade în sud, 8 - 9 grade în Dobrogea și Moldova. Doar în vestul țării vor fi valori de până la 18 grade.

Însă, de mâine (14 noiembrie) valul de aer polar se extinde treptat în majoritatea regiunilor, iar în timpul nopților se vor înregistra valori negative.

Temperaturile scad în toată ţara

După 16 noiembrie vor fi valori negative în majoritatea regiunilor. Probabilitatea pentru precipitaţii mai importante va creşte după 18 noiembrie.

Şi în Capitală va fi vreme rece: astăzi în jur de 10 grade, 8 grade în weekendul următor, în jur de 2 grade după 21 noiembrie, iar în timpul nopţii în jur de minus 2 grade.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1