Vremea la început de săptămână: luni, 18 grade Celsius

Ultima actualizare:

    Sâmbătă seară. A nins cu fulgi mari în Bucureşti
Sâmbătă seară. A nins cu fulgi mari în Bucureşti

A nins ca în plină iarnă, sâmbătă seară (19 martie), în unele zone din ţară. Chiar şi în Bucureşti, iarna s-a întors pentru vreo două ore.

Au căzut fulgi mari şi deşi, dar, din fericire, nu s-a depus deloc zăpadă. Duminică, deşi a fost frig (maxime între 5 şi 11 grade Celsius), ziua a început cu mult soare şi aşa a şi continuat.

Pentru luni avem veşti şi mai bune. Revine primăvara! Mai exact, maximele se vor încadra între 7 grade, în nordul Moldovei, şi 18 grade, în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, iar în centru, nord şi vest sunt aşteptate ploi slabe. În Capitală, maxima va fi de 16-17 grade.

Marţi, însă, se răceşte din nou, mai ales în vest, sud şi sud-est.

simeon stalpnicul png

Maximele vor fi cuprinse între 8 grade, în vest şi est, şi 16 grade, în sudul Munteniei. Înnorările se vor accentua treptat şi va ploua, în vest, sud, centru şi doar pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar seara şi noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. La Bucureşti, vor fi 13 grade, iar după-amiază va ploua. Miercuri va continua să plouă în toate regiunile, iar la munte vor fi lapoviţă şi ninsori. Maximele se vor situa între 5 şi 13 grade.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net