Vreme schimbătoare la începutul lunii august

Citeste tot despre: 

Meteorologii ANM prognozează vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Până la sfârşitul lunii iulie, se va încălzi uşor, la temperaturi de peste 30 de grade, dar luna august va începe cu o scădere a valorilor, până la 24 - 26 de grade.

După 5 august, temperaturile vor creşte din nou, până la 28 – 30 de grade. Aceste schimbări sunt cauzate de ploi în averse care sunt prognozate între 2-4 august şi 6-7 august.

În Dobrogea, Lunca Dunării şi pe Litoral, până miercuri, 31 iulie, vor fi în jur de 32 de grade, după care temperaturile vor coborî uşor, la 28 de grade, iar în zilele de 1 – 4 august vor fi probabile averse. Până pe 10 august, sunt prognozate în jur de 28 de grade la umbră.

În sudul ţării, inclusiv în Capitală, până miercuri, vor fi peste 32 de grade, după care va urma o perioadă de instabilitate, până pe 4 iulie, după care vor fi din nou 30 de grade.

La munte, vor fi în jur de 18 - 20 de grade, iar între 2 şi 5 august vor fi 14 – 16 grade. Vor fi condiţii de precipitaţii aproape în fiecare zi. 

 

Loading...