Val de aer polar peste România

Ultima actualizare:

După câteva zile cu vreme frumoasă, ne aşteaptă un nou val de frig. Specialiştii avertizează că temperaturile vor fi neobişnuit de mici, în perioada următoare.

Conform stirileprotv.ro, un val de aer polar, venit din nordul Rusiei, va lovi Europa începând de vineri, 3 mai. Frigul va afecta şi regiunile din vestul României, începând de duminică, iar la începutul săptămânii viitoare se va extinde în aproape toată România. Totodată, meteorologii transmit că în mai multe zone din ţara noastră va urma o nouă răcire în zilele de 5 şi 6 mai, când media maximelor prognozată va fi în jur de 11 grade.

Ulterior, temperaturile vor urca până la cele obişnuite pentru această perioadă. Cele mai afectate vor fi ţările din Europa Centrală, unde dimineaţa temperaturile ar putea ajunge chiar la pragul îngheţului. Diferenţele ar putea fi şi de 10 grade în minus faţă de media normală a acestei perioade a anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net