Uite cum va fi vremea de Paște și când vine vara!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vreme caldă și frumoasă în următoarele zile. Un val de aer cald urcă din nordul Africii și ne aduce zile însorite și mai calde decât ar fi firesc la această dată, în jur de 20-22˚C.

Din păcate, din 25 martie până la sfârșitul lunii, se abat pe întreg teritoriul țării precipitații, iar termometrele vor indica la orele prânzului doar 14 -16˚C. Cel mai rece va fi pe Litoral, unde nu vor fi mai mult de 12-14˚C, până în aprilie. Meteorologii britanici de la Centrul European de Prognoză spun că vara va veni mai repede în sudul țării.

APRILIE. Va fi o lună cu multe zile calde în sudul, vestul și estul țării, în timp ce în centrul și nordul țării vor fi ploi importante, chiar în exces în Apuseni și Maramureș.MAI. Multe zile cu temperaturi peste 20˚C în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. În centrul țării și la munte vor fi frecvent precipitații importante.IUNIE. Vara va veni mai devreme în Lunca Dunării, Muntenia, Banat și Dobrogea și vor fi frecvent peste 20-22˚C. În res­tul țării, vor fi ploi importante, chiar în execes.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net