Temperaturile scad uşor, dar rămân ridicate toată luna

Ultima actualizare:

    Vremea va fi perfectă pentru petrecerea timpului liber în natură
Vremea va fi perfectă pentru petrecerea timpului liber în natură

Primul weekend de toamnă a fost unul canicular în multe zone din ţară, unde s-au înregistrat până la 36 de grade Celsius.

„De luni (3 septembrie), aşteptăm ca temperaturile să scadă uşor, în primă fază în partea de vest a ţării, unde instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată şi se aşteaptă intensificări ale vântului, descărcări electrice şi averse”, a precizat, pentru Mediafax, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Acesta a adăugat: „De marţi şi miercuri, scăderea temperaturilor va fi resimţită şi în partea de sud, sud-est, spre 29 – 30 de grade Celsius. Practic, de miercuri se revine la temperaturi normale pentru această perioadă. Prognoza pentru septembrie arată că, în prima săptămână a lunii, mediile valorilor termice se vor situa, în general, peste norma climatologică în cea mai mare parte a ţării, local mai ridicate în nord-vest, centru şi est. Se aşteaptă ploi în vest şi sud-vest. În săptămâna 10 - 17 septembrie, temperatura aerului va avea valori, în general, apropiate de normalul climatologic, posibil mai ridicate în nord-vest şi pe litoral. În intervalul 17 – 24 septembrie, temperaturi normale pentru această perioadă, uşor mai cald, însă, în nord şi nord-vest. Se aşteaptă ploi la munte, în vest, centru şi est. În perioada 24 septembrie -  octombrie, din nou temperaturi normale, uşor mai ridicate în nord-vestul şi centrul ţării".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net