Temperaturile scad brusc, cu peste 10 grade

Ultima actualizare:

Azi vor fi temperaturi de toamnă şi va ploua în reprize toată ziua, avertizează meteorologii ANM. Un val de aer rece care a coborât de la Polul Nord a ajuns în ţara noastră ieri.

Temperaturile au scăzut brusc în vestul ţării: de la 38 de grade cât erau joi la Alba Iulia, ieri au fost doar 26 de grade, iar astăzi sunt prognozate în jur de 23 de grade. „Într-adevăr, temperaturile au scăzut brusc.

În acest weekend, vor fi valori normale pentru luna septembrie. Sâmbătă va ploua în toată ţara, în reprize, cu descărcări electrice şi chiar grindină. Vor fi averse şi în timpul zilei de duminică, mai importante în sudul şi centrul ţării, precum şi la munte. Luni, norii se risipesc, iar temperaturile vor creşte uşor, spre 29 -30 de grade. Marţi procesul de încălzire va continua”, ne-a explicat Mirela Polifronie, meteorolog ANM. Astăzi vor fi între 27 şi 34 de grade în Muntenia, până la 33 de grade în Dobrogea, dar în vestul şi centrul ţării vor fi 23 -28 de grade. Mâine vor fi între 22 şi 29 de grade în Muntenia, 25-28 de grade în Dobrogea, iar în Maramureş numai 20-24 de grade. (M.Dohi)

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net