Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vreme neobișnuit de caldă și precipitații considerabile

Ultima actualizare:

    Meteorologii anunță vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, dar și cantități semnificative de precipitații
Meteorologii anunță vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, dar și cantități semnificative de precipitații

Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale în această perioadă în vest, nord-vest şi extremitatea sudică a ţării, dar şi în sud-est în următoarele patru săptămâni. Potrivit acestora, cantitatea de precipitații va fi una considerabila în ultima săptămână a lunii ianuarie.

Meteorologii aduc vești bune pentru luna care vine! Potrivit prognozei, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioada a anului. Pe de altă parte, în ultima săptămână a lunii ianuarie, ploile vor fi prezente în mai multe regiuni ale țării. 

Săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate, local, în vest şi nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar şi local excedentar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi excedentare în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi în zona montană aferentă.

Săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu o tendinţă uşor excedentară, local, în regiunile vestice şi sudice.

Săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net