Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vreme neobișnuit de caldă și precipitații considerabile

Ultima actualizare:

    Meteorologii anunță vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, dar și cantități semnificative de precipitații Sursă foto: Pixabay.com
Meteorologii anunță vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, dar și cantități semnificative de precipitații Sursă foto: Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni și anunță în general temperaturi mai mari față de cele normale pentru această perioadă a anului. Iată cum va fi vremea în intervalul 5 octombrie-2 noiembrie!

  • Săptămâna 5 – 12 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu o posibilă tendință deficitară în sud-estul extrem.

  • Săptămâna 12 - 19 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

  • Săptămâna 19 – 26 octombrie

Temperaturile medii ale săptămânii vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de mediile specifice acestui interval.

  • Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

Mediile valorilor termice este posibil să fie ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval în regiunile intracarpatice și ușor deficitar în rest. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net