Prognoza meteo 9 martie: Începutul de săptămână anunță vreme frumoasă și fără precipitații

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 9 martie aduce o ușoară încălzire a vremii
Prognoza meteo 9 martie aduce o ușoară încălzire a vremii

Prognoza meteo 9 martie estimează o vreme apropiată de normalul termic al acestei perioade, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 11 grade. Precipitațiile sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în general frumoasă și doar pe alocuri se vor semnala înnorări.

Luni vom avea parte de o vreme un pic mai caldă. Prognoza meteo 9 martie anunță schimări de temperatură, cu nori și soare, dar fără precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 6-8 grade în depresiuni și în sud şi între 9-11 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va mai încălzi
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va mai încălzi

Luni, vremea va fi apropiată de normalul termic. Cerul va fi temporar noros. Izolat, vor mai cădea precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va încadra între 0 și 8 grade, iar temperature minimă, între -6 și 1 grad celsius. Spre sfârșitul zilei, temperaturile  vor mai scădea. Prognoza meteo 9 martie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: Prognoza meteo va debuta cu o vreme calda, cu temperaturi maxime de 9...11 grade și minime de -6...1 grad. Ploile vor fi slabe, pe spații mai restrânse.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 9 martie estimează o încălzire a vremii, astfel că temperaturile se vor situa din nou, în marea lor majoritate, peste mediile climatologic specifice acestei perioadei din an. Precipitațiile vor fi slabe, pe spații mai restranse.
  • În Maramureş: Valorile termice vor crește și, în special cele diurne, vor depăși normalul datei calendaristice. Sunt estimate ploi mai puține și în general slabe.
  • În Moldova: Temperaturile sunt în creștere și se vor situa din nou, cu mici variații, peste mediile climatologice ale primei jumătăți a lunii martie. Ploile vor fi slabe și pe spații relativ restrânse, așa se arată în prognoza meteo 9 martie.
  • În Dobrogea: Săptămâna va debuta cu o vreme mai caldă decât în ziua predecentă. Temperaturile se situează între 6 și 1 grad. Probabilitatea de ploi pe spații extinse va fi mai mare, urmând a fi urmată de burniță.
  • În Muntenia: Temperaturile sunt în creștere, așa cum reiese din prognoza meteo 9 martie, și se vor situa din nou, cu mici variații, peste mediile climatologice ale primei jumătăți a lunii martie. Precipitațiile  vor fi slabe cantitativ și se vor semnala pe spații restrânse.
  • În Oltenia: Este estimată o încălzire a vremii, astfel că temperaturile se vor situa din nou peste mediile climatologic specifice perioadei din an. Ploile vor fi slabe, pe spații restrînse.

Prognoza meteo 9 martie - în București

În București, valorile termice vor fi în creștere față de ziua anterioară și se vor apropia de normalul acestei date calendaristice. Cerul va fi parțial noros și trecător, ziua, se vor semnala precipitații slabe. Naptea mercurul din termometre va coborî până la valoarea de 0 grade. Vântul va avea intensificări la orele dimineții, cu rafalele ce vor depăși temporar 40…50 km/h.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va mai încălzifoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va mai încălzifoto: Click!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net