Prognoza meteo 6 martie: Vreme rece cu lapoviță și ninsoare în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 6 martie ne avertizează că vor cădea precipitații însemnate cantitativ
Prognoza meteo 6 martie ne avertizează că vor cădea precipitații însemnate cantitativ

Prognoza meteo 6 martie estimează o vreme rece, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 7 grade și sunt așteptate și precipitații, în special sub formă de ninsoare, la nivelul întregii țări. În sudul țării vor predomina ploile. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații mixte.

Vineri vom avea parte de o vreme rece și umedă. Prognoza meteo 6 martie anunță schimări de temeperatură, vânt puternic și precipitații în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 2-4 grade în depresiuni şi între 6-7 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
  • Vineri, în cea mai mare parte a țării temperaturile vor fi în scădere față de ziua anterioară și se vor apropia de normalul acestei date calendaristice, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, unde acestea vor rămâne ușor peste mediile multianuale. Înnorările vor persista și vor cădea precipitații în majoritatea regiunilor. După-amiza și la începutul nopții, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Munților Banatului și cea mai mare parte a Olteniei, Carpaților Meridionali și de Curbură, pentru ca până la sfârșitul intervalului acestea să se extindă și în Muntenia și Dobrogea, așa arată prognoza meteo 6 martie.
  • Local și temporar va ninge și în restul teritoriului, dar în general slab cantitativ. Excepție va face zona litoralului, iar în prima parte a zilei și partea de sud și sud-vest a țării, unde pe spații restrânse se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Cantitățile de precipitații vor fi pe arii restrânse mai însemnate, cu precădere în Oltenia și la munte și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.
  • Vântul va avea intensificări temporare, viscolind și spulberând ninsoarea, în regiunile sudice, dar și la munte, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar în sudul Banatului rafalele vor depăși 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -4 și 2 grade, așa anunță prognoza meteo 6 martie.

Prognoza meteo 6 martie - în București

În București, valorile termice vor fi în scădere față de ziua anterioară și se vor apropia de normalul acestei date calendaristice. Cerul va fi mai mult noros și trecător, ziua, se vor semnala precipitații slabe mixte, cu precădere dimineața și din nou spre seară. Noaptea va ninge, mai însemnat cantitativ în a doua parte a intervalului și se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări încă din orele dimineții, cu rafalele ce vor depăși temporar 50…60 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea pe parcursul nopții. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net