Prognoza meteo 3 martie: Vremea e caldă, dar sunt posibile și precipitații

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 2 martie anunță un început de săptămână cu precipitații
Prognoza meteo 2 martie anunță un început de săptămână cu precipitații

Prognoza meteo 3 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 15-16 grade, însă sporadic, sunt așteptate și precipitații mixte, în special ploi, la nivelul întregii țări. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru început de martie. Dacă plecați la plimbare e bines ă vă luați și umbrela!

Marți vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 3 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 7-8 grade în depresiuni şi între 14-15 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă dar și precipitații
Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă dar și precipitații
  • Marți, deși vor marca o scădere în vest, în nord și în centru, valorile termice diurne se vor situa în general peste mediile climatologice specifice datei, cu precădere în sud și sud-est unde vor continua să caracterizeze o vreme deosebit de caldă. Astfel, maximele se vor încadra între 5 și 15 grade, mai ridicate în Muntenia. În cursul zilei vor fi înnorări în nordul și în centrul țării unde local se vor semnala precipitații în general slabe sub formă de ploaie și lapoviță, iar în orele dimineții și în Dobrogea unde va ploua izolat.
  • La munte, regimul termic va fi apropiat de cel climatologic normal, cu medii ale maximelor între -1 și 2 grade și ale minimelor de -6 până la -3 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare, în special noaptea, când vor predomina ninsorile. În restul teritoriului noaptea cerul se va degaja, dar va fi mai rece decât în nopțile precedente, cu valori minime ale temperaturii aerului în general între -7 și 3 grade, apropiate de cele normale în această perioadă din an. Vântul va avea intensificări temporare în toate zonele, cu viteze ce vor depăși local 50 km/h, iar la munte va sufla tare.

Prognoza meteo 3 martie - în București

În București, vremea se va menține deosebit de caldă ziua, când maxima termică va urca până la 15 grade. În cea de a doua parte a zile se vor semnala precipitații dar neînsemnate cantitativ. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea va fi mai rece decât precedentele, astfel că temperatura minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă dar și precipitațiifoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă dar și precipitațiifoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net