Prognoza meteo 3 aprilie: Vreme frumoasă fără precipitații

Ultima actualizare:
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de nordul a țării
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de nordul a țării

Duminică temperaturile cresc și vor depăși ușor normalul perioadei. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Vântul se va înteți în zona Munților Banatului. În orele dimineții, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 3 aprilie anunță că norii se mai adună din când în când și în centrul României, pe unde mai pot să cadă câțiva stropi de ploaie.

În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creștere
În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creștere
  • Duminică temperaturile cresc și vor depăși ușor normalul perioadei. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Vântul se va înteți în zona Munților Banatului. În orele dimineții, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.
  • Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, unde cerul va fi înnorat, iar aria ploilor va fi în extindere, mai ales spre seară și în prima parte a nopții. Dimineața și noaptea, vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile specifice începutului lunii noiembrie în regiunile nord-vestice
  • În restul teritoriului acestea se vor situa, în general, în limite normale, mai puțin în jumătatea sudică, unde vremea se va mentine răcoroasă pe tot parcursul intervalului. Regimul termic se va încadra în limitele specifice acestei perioade, cerul va fi variabil și numai izolat este posibil să plouă slab.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 3 aprilie, vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 4 și 7 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.
  • În Dobrogea și Bărăgan, norii vor fi numeroși și va mai picura, din loc în loc în orele dimineții. Vântul se va inteți la malul mării, iar temperaturile vor ajunge la valori normale pentru acest moment al anului. În Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea se îmbunează. Vântul va avea unele intensificări, iar temperaturile, puțin mai scăzute decât ieri, se vor opri la 12...16 grade.
  • La noapte, potrivit datelor din prognoza meteo 3 aprilie, în vestul țării avem vreme destul de frumoasă. Mai apar ceva înnorări, dar nu sunt anunțate ploi. Vântul va sufla cel mult moderat și va fi în continuare mai rece decât ar trebui să fie în acest moment al anului.

Prognoza meteo 3 aprilie – în București

  • În București duminică va predomina vremea frumoasă și se va încălzi ușor atât pe timpul zilei, când temperaturile vor fi de 16 grade dar și noaptea când vor fi în jur de 5 grade. Atmosfera va fi însorită și vântul rămâne activ.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creșterefoto: Click!
În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creșterefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net