Prognoza meteo 26 martie: Vreme mai caldă decât în mod normal pentru aceasta data

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 25 martie aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo 25 martie aduce vreme caldă cu mult soare

Prognoza meteo 26 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime în creștere față de ziua predecentă ce vor ajunge la 19-20 grade. Condițiile de precipitații vor fi reduse. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă.

Joi vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 26 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, iar precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade în sudul țării şi între 18-20 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temepraturi ridicate pentru această perioadă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temepraturi ridicate pentru această perioadă
  • Prognoza meteo 26 martie anunță că, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Valorile termice vor continua să crească mai ales în regiunile extracarpatice și astfel, vremea va deveni deosebit de caldă în toată țara. Temperaturile maxime vor fi de la 15 grade în deltă, până la 18 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 8 grade în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 26 martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări.
  • Cerul va fi variabil, mai mult noros în cursul nopții în regiunile sudice și sud-estice unde temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova, sudul Crișanei, pe crestele montane și doar izolat în restul teritoriului. în zonele joase vor fi conditii de ceata. Temporar se vor semnala ploi slabe, ziua, local în nord-vest și izolat în sud-vest, centru și sud, iar noaptea, local în jumătatea sudică a țării, după cum arată prognoza meteo 26 martie. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei pe crestele montane, dar local și în vest, centru și est.
  • La munte, în primele ore ale zilei temperatura aerului va fi în creştere, de la medii ale maximelor în jurul valorii de 14 grade, până la 16-17 grade, după cum arată prognoza meteo 26 martie. Apoi va exista o scădere uşoară şi treptată, până la valori normale pentru această perioadă, maximele urmând a fi, în medie, de 5...6 grade, după cum arată prognoza meteo 26 martie. Temperaturile minime vor fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo 26 martie – în București

În București, prognoza meteo 26 martie anunță că vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temepraturi ridicate pentru această perioadăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temepraturi ridicate pentru această perioadăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net