Prognoza meteo 17 mai: Vreme rece și ploi în nord și centru

prognoza_marti.jpg

prognoza meteo 17 mai ploaie
Astăzi, cerul va fi acoperit în partea de nord a țării și vor cădea precipitații
foto: Click!

Prognoza meteo 17 mai anunță că marți se mai răcește puțin și, în București se vor înregistra 12 de grade. Ploi și instabilitate spre seară în nord, în centru, la deal și la munte și mai puțin în celelalte regiuni. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Marți vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor creşte uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 8 și 13 grade.                                

Prognoza meteo 17 mai - în țară

harta_marti.jpg

prognoza meteo 17 mai
Astăzi, va fi în general închisă, dar va continua să se încălzească
foto: Click!
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 17 mai, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, acestea se vor retrage în nord, în centru, la deal și la munte, dar se va menține rece pentru a doua decadă a lunii mai în cea mai mare parte a țării.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în centrul teritoriului și 17…18 grade în sudul Banatului, iar cele minime între 1 și 6 grade, ușor mai ridicate în vest. Cerul va fi temporar noros și va mai ploua slab, cu precădere la începutul intervalului, în nord și în centru, dar și în extremitatea vestică și doar izolat în rest.
  • Se răcorește și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Maximele se opresc la 18 grade; va ploua din când în când; vor fi și fulgere; scurte intensificări de vânt și se pot strânge cantități mai însemnate de apă.
  • În zona Carpaților Orientali vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în zona litoralului, apoi în sudul Banatului. Spre dimineață pe arii restrânse va fi ceață, iar în centru și nord-est izolat se va produce brumă.
  • La munte marți vremea se menține foarte rece, dar precipitațiile se răresc și vântul se domolește. Va mai ploua slab la începutul zilei, iar în zoma Orientalilor mai pot să cadă precipitații mixte.

Prognoza meteo 17 mai - în București

  • Vremea devine răcoroasă și în zona Capitalei. Maxima se opreste la 18 grade. Norii se adună din când în când și mai ales după-amaiza și seara vor fi averse cu descărcări electrice. Vântul se va inteți pe timpul ploilor. Mâine dimineață se vor înregistra cam 10 grade. Cerul va mai avea înnorări, în special în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

harta_miercuri_si_joi.jpg

prognoza meteo miercuri si joi
În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creștere
foto: Click!

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1