Prognoza meteo 16 martie: Săptămâna începe cu vreme caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 15 martie aduce soare în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 15 martie aduce soare în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 16 martie anunță că săptămâna începe cu o zi caldă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Dacă doriți să ieșiți la plimbare, ziua este perfectă!

Luni vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 16 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 9-10 grade în depresiuni şi între 14-15 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va încălzi
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va încălzi

Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între 7 și 16 grade și minime între -2 și 7 grade. Ziua, cerul va avea unele înnorări, iar izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burnițe în regiunile nordice, estice și centrale. Începând din orele serii, treptat nebulozitatea se va accentua și va ploua în jumătatea vestică a teritoriului și cu totul izolat în celelalte regiuni. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în Carpații Occidentali. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și în zona montană. Prognoza meteo 16 martie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: Sunt estimate temperaturi diurne şi nocturne în uşoară creştere, apropiate de mediile climatologic specifice acestei perioade din an. Vor fi intervale cu ploi slabe, pe spaţii restrânse.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 16 martie spune că media valorilor termice maxime diurne va creşte destul de puţin, atingând 10 grade, iar temperaturile nocturne se vor situa, la rândul lor, uşor sub mediile climatologice.
  • În Maramureş: Valorile termice vor creşte uşor, în special la maxime, astfel că se va atinge treptat normalul datei calendaristice. Probabilitatea pentru precipitaţii în general slabe, predominant ploi, va fi mai ridicată, acestea fiind posibile la nivel local.
  • În Moldova: Sunt estimate temperaturi în uşoară creştere, cu precădere la valorile maxime, încât regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă a lunii martie. Sunt așteptate ploi slabe şi pe spaţii relativ restrânse, așa se arată în prognoza meteo 16 martie.
  • În Dobrogea: Valorile termice vor marca o creştere uşoară, astfel încât mediile diurne vor ajunge la 9...10 grade, adică în jurul celor specifice datei din calendar, în timp ce minimele nocturne vor continua să fie uşor pozitive.
  • În Muntenia: Prognoza meteo 16 martie arată că temperaturile sunt în creştere, cu precădere la valorile maxime, încât regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă a lunii martie. Local şi trecător sunt posibile ploi slabe.
  • În Oltenia: Valorile termice vor marca o creştere uşoară şi treptată faţă de săptămâna trecută, astfel încât mediile diurne vor ajunge în jurul a 12 grade, în timp ce minimele nocturne vor continua să oscileze în jurul valorii de 2 grade.

Prognoza meteo 16 martie - în București

Și bucureștenii vor avea parte la începutul săptămânii de vreme caldă pentru pentru început de martie cu o maximă termică de 12…13 grade și o minimă de 2-3 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, apoi se mai arată şi soarele, ce va fi acoperit din când în când de nori, însă abia în cursul nopţii îşi fac apariţia şi ploile. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va încălzifoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va încălzifoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net