Prognoza meteo 15 martie: Sfârșitul de weekend se anunță plăcut

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 15 martie e numai bună pentru o plimbare
Prognoza meteo 15 martie e numai bună pentru o plimbare

Prognoza meteo 15 martie anunță că vremea va fi caldă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București cerul va fi puțin înnorat în prima parte a zilei, dar la amiază temperaturile vor atinge 10 grade. Prima zi a săptămânii este cât se poate de plăcută, o zi perfectă pentru o ieșire cu prietenii ori familia, chiar dacă o să fie un pic înnorat!

Duminică vom avea parte de o vreme plăcută. Prognoza meteo 15 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări nori, iar spre seară, își vor face apariția și câțiva stropi de ploaie. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în zonele intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade în sud şi între 14 grade în vest.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile vine cu vești bune
Prognoza meteo pentru următoarele două zile vine cu vești bune
  • Duminică, cerul va fi variabil în nord-vest, unde valorile termice diurne vor crește ușor, dar va avea înnorari în celelalte regiuni, unde local, îndeosebi în cursul zilei, va ploua slab. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8...10 grade, izolat, în sud și est și 14...15 grade în vest, centru și nord-vest, iar cele minime se vor încadra între -3 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață în zonele joase.
  • Prognoza meteo 15 martie anunță că peste zi norii se adună tot mai mulţi şi către seara în jumătatea de nord-vest a teritoriului îşi fac apariţia la nivel local şi ploile, în timp ce la munte, pe crestele înalte se vor semnala precipitații pe spații relativ extinse în Carpații Occidentali, local în Carpații Meridionali și pe arii mai restrânse în Carpații Orientali. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar pe creste lapovita si ninsoare. În vestul, centrul și nordul țării cerul va fi mai mult noros și local va ploua slab.
  • Înnorarile vor fi temporare, iar ploi slabe sau burnita vor fi prezente pe arii restrânse în Oltenia și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales noaptea, în zonele joase din sud și est, se va semnala ceață. În restul teritoriului însă, doar izolat apar câteva ploi slabe sau burniţe, asociate mai ales cu ceaţă prezentă pe alocuri.

Prognoza meteo 15 martie - în București

În prima parte a zilei de duminică încă sunt nori şi, posibil, câţiva stropi de ploaie sau o burniţă trecătoare. Dar îşi face loc şi soarele şi temperatura atinge la amiaza aproximativ 12 grade, vremea tot caldă va fi aşadar.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile vine cu vești bunefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile vine cu vești bunefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net