Prognoza meteo 14 martie: Vremea este caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 14 martie aduce temperaturi mai ridicate
Prognoza meteo 14 martie aduce temperaturi mai ridicate

Prognoza meteo 14 martie anunță că vremea va fi caldă, dar pe alocuri se vor semnala și înnorări. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza meteo 14 martie: în București meteorologii anunță vreme caldă dar nu foarte însorită. Spre seară câțiva nori își vor face apariția pe cer, dar nu sunt motive de îngrijorare!

Sâmbătă vom avea parte de o ușoară creștere de temperatură. Dimineața și seara, în majoritatea regiunilor va fi ceață. Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în est şi între 11-12 grade celelalte zone.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că aria ploilor se restrânge
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că aria ploilor se restrânge
  • Sâmbătă, cerul va continua să prezinte înnorări și temporar, pe spații restrânse, în sud și sud-vest și izolat în celelalte regiuni, se vor semnala precipitații slabe, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în sud și est. Acestea vor fi mixte la munte și sub formă de ploaie și burniță în restul zonelor. La munte, la începutul intervaluIui, dar şi în cea de-a doua parte a zilei, regimul termic va fi apropiat de cel climatologic normal, cu medii ale maximelor de 1...4 grade şi ale minimelor de -6...-3 grade. Pe timpul nopţilor valorile termice medii prognozate pentru această perioadă, vor coborî spre 2 grade.
  • Probabilitatea de precipitaţii mixte va fi mai ridicată în a doua parte a zilei, după cum arată prognoza meteo 14 martie, când în zonele înalte vor predomina ninsorile. În celelalte regiuni, temporar, vor fi ploi și lapoviţe. Meteorologii anunță că sunt posibile condiţii de formare a poleiului în zonele cu temperature mai scăzute. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 și 5 grade.

Prognoza meteo 14 martie - în București

Temperaturile sunt într-o ușoară creștere, față de ziua precedentă, însă cerul va continua să prezinte temporar înnorari și trecator, îndeosebi în partea a doua a zilei, vor fi condiții să plouă, dar neânsemnat cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 2...4 grade

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că aria ploilor se restrângefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că aria ploilor se restrângefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net