Prognoza meteo 14 februarie: Ploile se restrâng în vest

vremea_duminica.jpg

prognoza meteo 14 februarie înnorat
Prognoza meteo 14 februarie ne spune că astăzi îndrăgostiții din partea de vest a țării nu se vor bucura de vreme frumoasă
foto: Click!

Prognoza meteo 14 februarie anunță că în București se vor înregistra 15 grade. Se mai anunță unele înnorări și condițiile de ploaie vor fi în creștere mai ales în partea de vest a țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Duminică vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor în jumătatea sudică, dar se va accentua în partea de vest a țării. Cerul va fi acoperit și vor cădea precipitații în vestul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedent și se vor încadra între 10 și 15 grade.

Prognoza meteo 14 februarie - în țară

harta_duminica.jpg

prognoza meteo 14 februarie nori
Va mai ploua în vestul teritoriului, dar în celelalte regiuni vom avea parte de vreme frumoasă
foto: Click!
  • Vremea se va mai încălzi în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Astfel, maximele termice vor pleca de la 10 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 15 grade în Lunca Dunării.
  • Norii se extind în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil și abia noaptea se înnorează și ploua izolat. Vântul va prezenta intensificări trecător şi izolat, iar pe crestele montane va ninge.
  • În nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, vor fi înnorări temporare și, mai ales în prima parte a intervalului, vor mai fi averse locale. Instabilitatea atmosferică se va accentua spre seară și noaptea în Muntenia și Dobrogea, unde pe arii relativ extinse vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice si izolat va cădea grindină, conform datelor din prognoza meteo 14 februarie.
  • În celelalte regiuni, precipitații se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, iar în timpul fenomenelor asociate instabilității atmosferice trecător poate lua aspect de vijelie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Ardeal și 15 grade în Baragan și în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 și 10 grade. Prognoza meteo 14 februarie anunță că duminică apar precipitații mai ales în masivele din vestul și nordul țării. Vor fi ploi sau lapovițe, iar în zonele înalte va ninge.

Prognoza meteo 14 februarie - în București

  • În București, atmosfera cam mohorâtă, cu ceață și posibil nori la începutul zilei. Temperatura, mai ridicată decât ar fi normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în partea a doua a intervalului, când probabilitatea de precipitații va fi în creştere. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

harta_luni_si_marti.jpg

prognoza meteo luni si marti
Vremea începe să se amelioreze din punct de vedere termic
foto: Click!
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1