Prognoza meteo 13 ianuarie: Vremea rece cu precipitații

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 13 ianuarie anunță că astăzi cerul va fi acoperit în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 13 ianuarie anunță că astăzi cerul va fi acoperit în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 13 ianuarie estimează că vremea va fi ușor mai rece în majoritatea regiunilor. În prima parte a zilei atmosfera va fi plăcută peste tot, dar spre seară vor fi precipitații pe alocuri. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 13 ianuarie anunță că, în Capitală cerul va fi acoperit de nori, iar către seară și după lăsarea nopții vin ploile. Și vântul se întețește, iar în a doua parte a zilei poate atinge la rafală viteze de 50-55 Km/h.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi schimbătoare
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi schimbătoare
  • Prognoza meteo 13 ianuarie anunță că miercuri, valorile termice se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei, deși în mare parte din țară vor marca o ușoară scădere față de intervalul precedent.
  • După cum arată prognoza meteo 13 ianuarie, cerul va avea înnorări temporare și mai ales seara și noaptea local vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, mixte în Banat, Crișana și Transilvania și mai ales ploi în Oltenia și Muntenia.
  • La munte va ninge, potrivit datelor din prognoza meteo 13 ianuarie, iar vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 2 grade.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 13 ianuarie, dimineața, izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceață. Temperaturile încep să coboare, dar rămânem cu valori peste limitele obișnuite.
  • Conform datelor din prognoza meteo 13 ianuarie, miercuri mai apar ceva nori, dar precipitațiile vin abia pe  seara: în Oltenia și Muntenia ploi, în vest lapoviță, iar in Maramures mai mult ninsori.
  • Și la munte vom avea vreme caldă pentru această perioadă. Precipitațile vin mai întâi în Carpații Meridionali și în Orientali, apoi și în masivele vestice, conform datelor din prognoza meteo 13 ianuarie.
  • La început va ploua sau va fi lapoviță, iar noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în zonele de creastă, potrivit datelor din prognoza meteo 13 ianuarie,

Prognoza meteo 13 ianuarie – în București

  • Prognoza meteo 13 ianuarie anunță că miercuri, în Bucuresti, vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări mai ales seara și noaptea când temporar va ploua.
  • Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -1…1 grad, potrivit datelor din prognoza meteo 13 ianuarie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net