Prognoza meteo 12 martie: Vânt și ploi în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 12 martie anunță ploi și vânt
Prognoza meteo 12 martie anunță ploi și vânt

Prognoza meteo 12 martie arată că vremea va fi schimbătoare, în zona de sud a ţării, iar la munte va ninge. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Astfel, în Capitală, după câteva zile cu vreme mai caldă decât cea normală pentru această perioadă, temperaturile vor scădea uşor. Dacă aveți drumuri de făcut, nu uitați de umbrelă!

Joi vom avea parte de o vreme închisă din punct de vedere termic. Prognoza meteo 12 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor cerul va fi înnorat și va ploua. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 10 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
  • În cursul zilei, valorile termice vor marca o scădere și probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată. Noaptea, prognoza meteo 12 martie indică faptul că înnorările se vor extinde treptat dinspre sud-vestul țării. Vor cădea precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, local în Banat și Oltenia și izolat în Crișana, Muntenia și Transilvania și predominant ninsoare în Munții Banatului și în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni. Prognoza meteo12 martie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: Valorile termice din prognoza meteo 12 martie vor marca o scădere, astfel încât mediile de 6...9 grade, ziua, și 0...3 grade, noaptea, se vor situa sub cele normale pentru a doua decadă a lunii martie. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată. Vor fi ploi, dar trecator se pot semnala și precipitații mixte în timpul nopților.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 12 martie spune că valorile termice vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod obișnuit, mediile maximelor fiind de 7…9 grade, iar cele ale minimelor de 0...2 grade. Probabilitatea pentru precipitații slabe, mixte, va fi, dar acestea vor fi posibile, pe spații restrânse.
  • În Maramureş: Temperaturile diurne vor coborî sub normalul perioadei, cu maxime între 6 și 8 grade, iar cele nocturne vor avea o medie ușor negativă. Probabilitatea pentru precipitații în general slabe, predominant ploi, va fi ridicată.
  • În Moldova: Valorile termice diurne vor marca o scădere, astfel încât media maximelor va fi de 7...9 grade, iar cea a minimelor va crește, oscilând în jurul pragului de îngheț. Vor predomina ploile, pe spații mai extinse și posibil moderate cantitativ, așa se arată în prognoza meteo 12 martie.
  • În Dobrogea: Valorile termice vor marca o creștere ușoară, astfel încât mediile diurne vor ajunge la 10...11 grade, adică în jurul celor specifice datei din calendar, în timp ce minimele nocturne vor continua să fie ușor pozitive. Probabilitatea pentru ploi pe spațtii extinse, slabe și moderate cantitativ, va fi mare.
  • În Muntenia: Prognoza meteo 12 martie arată că temperaturile diurne vor marca o ușoară scădere, astfel încât media maximelor va fi de 8...10 grade, iar cea a minimelor va crește. Probabilitatea pentru ploi în general slabe cantitativ va fi ridicată.
  • În Oltenia: Valorile termice vor marca o creștere ușoară și treptată, astfel încât mediile diurne vor ajunge în jurul valorii de 10 grade.

Prognoza meteo 12 martie - în București

Cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va prezenta intensificări mai ales în cursul zilei, cu viteze ce vor depăşi 50...60 km/h. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net