Prognoza meteo 12 iunie: Vreme frumoasă fără precipitații

prognoza_duminica.jpg

prognoza meteo 12 iunie vreme placuta
Sfârșitul săptămânii vine cu vreme frumoasă și caldă, chiar dacă pe alocuri se vor aduna norii
foto: Click!

Duminică, vremea se răcește în vest, centru și nord. Se întețesc și aversele pe aici și se pot aduna cantități importante de apă. În sud și est, însă, rămânem deocamdată, cu vremea frumoasă și mai caldă decât ar fi obișnuit la această dată.Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 12 iunie anunță că norii se mai adună din când în când și în vestul, central și nordul României, pe unde mai pot să cadă câțiva stropi de ploaie.

Prognoza meteo 12 iunie – în țară

harta_duminica.jpg

prognoza meteo 12 iunie mai cald
Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă și chiar dacă pe cer vor persista norii nu sunt șanse de precipitații
foto: Click!
  • Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile vestice și centrale, unde cerul va fi înnorat, iar aria ploilor va fi în extindere, mai ales spre seară și în prima parte a nopții. Dimineața și noaptea, vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile specifice începutului lunii noiembrie în regiunile nord-vestice
  • În restul teritoriului acestea se vor situa, în general, în limite normale, mai puțin în jumătatea sudică, unde vremea se va mentine răcoroasă pe tot parcursul intervalului. Regimul termic se va încadra în limitele specifice acestei perioade, cerul va fi variabil și numai izolat este posibil să plouă slab.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 12 iunie, vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 13 și 19 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.
  • În Dobrogea și Bărăgan, norii vor fi numeroși și va mai picura, din loc în loc în orele dimineții. Vântul se va inteți la malul mării, iar temperaturile vor ajunge la valori normale pentru acest moment al anului. În Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea se îmbunează. Norii se risipesc, iar șansele de ploaie scad considerabil. Vântul va avea unele intensificări, iar temperaturile, puțin mai scăzute decât ieri, se vor opri la 23...24 de grade.
  • La noapte, potrivit datelor din prognoza meteo 12 iunie, în vestul țării avem vreme destul de frumoasă. Mai apar ceva înnorări, dar nu sunt anunțate ploi. Vântul va sufla cel mult moderat și va fi în continuare mai rece decât ar trebui să fie în acest moment al anului.

Prognoza meteo 12 iunie – în București

  • În București vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...17 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

harta_luni_si_marti.jpg

prognoza meteo luni si marti
În următoarele două zile temperaturile se vor menține ridicate, chiar dacă pe alocuri va mai ploua
foto: Click!
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1