Prognoza meteo 11 decembrie: Temperaturile scad simțitor în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 11 decembrie anunță zi mohorâtă cu precipitații mixte
Prognoza meteo 11 decembrie anunță zi mohorâtă cu precipitații mixte

Potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie, temperaturile se vor situa sub cele înregistrate joi, iar cel mai tare se răcește în sud. În Dobrogea și în Bărăgan se răcorește. Vântul va crește în intensitate. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend vreme rece și precipitații de toate felurile.

Potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie, la munte, vineri se anunță încă o zi mohorâtă, cu precipitații în toate masivele. Vor fi lapovite și ninsori, iar în Meridionali și în Orientali se vor strânge cantități importante de apă.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • Prognoza meteo 11 decembrie anunță că în zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei și noaptea, va fi nebulozitate joasă și local se va semnala ceață, ce se pot asocia cu totul izolat cu burniță sau fulguieli.
  • Vor fi condiții de polei, potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie. În restul țării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar noaptea va fulgui la munte.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între 1 și 3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie.
  • Prognoza meteo 11 decembrie anunță că în Dobrogea și în Bărăgan, cerul va fi înnorat și ar putea să picure din loc în loc. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile, în scădere față de miercuri, se vor opri la 2-3 grade.
  • În jumătatea nordică a Moldovei avem vreme închisă, ninsori slabe la munte și condiții de ploaie în rest. După prânz termometrele vor indica cel mult 1 grad Celsius, potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie, în vestul țării, înnorările persistă și, la fel ca în celelalte zone, ar putea să cadă o ploaie slabă sau să burnițeze din când în când. Vântul nu prea își face simțită prezența, iar maximele ajung la 2-3 grade.
  • În zonele sudice, potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie,  se anunță mulți nori, un pic de soare în zonele mai înalte și condiții de burniță. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile vom avea în jur de 3 grade Celsius.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 11 decembrie, la munte, cerul va fi plin de nori și va ninge, pe zone restranse. Vântul nu va exagera, iar pe văi și în depresiuni își va face apariția ceața. Se răcește și în aproape toate stațiunile vom avea maxime negative.

Prognoza meteo 11 decembrie – în București

  • În București, prognoza meteo 11 decembrie anunță că cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei și noaptea, când vor fi condiții de ceață și burniță.
  • Prognoza meteo 11 decembrie ne mai spune că vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de 0…-3 grad.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net