Prognoza meteo 11 august: Informare meteo de instabilitate atmosferică

vremea_joi.jpg

prognoza meteo 11 august ploaie
Astăzi, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea, iar în jumătatea nordică a țării se vor semnala precipitații
foto: Click!

Prognoza meteo 11 august estimează că în intervalul 11 august, ora 06.00 - 12 august, ora 15.00, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a teritorului. Astfel, joi, 11 august, în vestul, centrul și nordul teritoriului vremea va fi instabilă și se va răci. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Joi vremea va fi un pic mai rece decât miercuri. Temporar va ploua vestul, centrul și nordul țării unde și cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate și pe arii restrânse în celelalte zone.

Prognoza meteo 11 august - în țară   

harta_joi.jpg

prognoza meteo 11 august instabilitate
Astăzi, ca fi soare dogoritor în jumătatea de sud a teritoriului și ploi în centru, nord și vest
foto: Click!
                         

  • Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 august, ora 06.00 - 12 august, ora 15.00, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a teritorului. Astfel, joi, 11 august, în vestul, centrul și nordul teritoriului vremea va fi instabilă și se va răci.
  • Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care pot lua aspect de vijelie și izolat vor exista căderi de grindină.
  • Pe spații mici cantitățile de apă vor depăși 30 - 40 l/mp. Începand din orele serii și până în după-amiaza zilei de vineri, 12 august, fenomene similare se vor manifesta pe arii extinse în regiunile sud-estice și estice, precum și in zona de munte, cu precădere în Carpații Orientali.
  • Pe de altă parte, în cea mai mare parte a Munteniei, în sudul Moldovei, precum și în Dobrogea continentală, în după-amiaza zilei de joi, 11 august, vremea va fi caniculară, cu maxime de 35 - 36 de grade și, izolat, 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.
  • Meteorologii precizează că, vineri, 12 august, vremea va deveni răcoroasă în toată țara, iar în funcție de evoluția ți intensitatea fenomenelor meteorologice vor actualiza informarea emisă miercuri.
  • La munte, joi averse și descărcări electrice. Izolat, vor fi căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate. Temporar, vântul va avea intensificări, iar pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va fi în scadere față de ieri.

Prognoza meteo 11 august - în București

  • În București, vremea va fi caldă și destul de plăcută până spre seară și noaptea, când vor fi averse și fenomene electrice. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

harta_vineri_si_sambata.jpg

prognoza meteo vineri si sambata
În următoarele două zile vremea va fi schimbătoare, norii vor acoperi o parte din cerul țării și șansele de ploaie vor crește
foto: Click!

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1