Prognoza 6 februarie: Cerul va fi noros și va ninge în majoritatea regiunilor

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo pentru weekend  anunță ninsori în toată țara.Foto: Click!
Prognoza meteo pentru weekend anunță ninsori în toată țara.Foto: Click!

Prognoza pentru vineri (6 februarie) anunță că cerul va fi noros în majoritatea regiunilor. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza 6 februarie(vineri): în București cerul va fi acoperit și vor fi condiții de burniță, iar în țară va minge pe arii extinse. Dacă ai în plan să pleci din București, ar fi indicat să te îmbraci bine, pentru că va ninge în toată țara.

LA BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi condiţii de lapoviță. Vântul va prezenta intensificări mai ales în cursul zilei, cu viteze ce vor depăşi 50...60 km/h. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor marca o scădere în toată ţara, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în nordul ţării şi în depresiuni şi 9 grade în vest. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi vor fi condiții de ploaie și lapoviță. În rest vor fi înnorări temporare şi va ploua local în est şi izolat în rest. În zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitaţii mixte se vor semnala şi în nordul şi centrul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 1 grad.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net