Prognoza 4 februarie: Cerul va fi noros și vor fi condiții de ploaie

_com2544.jpg

prognoza 4 februarie
Prognoza pentru miercuri (4 februarie) anunță că cerul va fi noros în majoritatea regiunilor
foto: Click!

Click! te ține la curent cu starea vremii zi de zi. Prognoza 4 februarie (miercuri): în București vor fi condiții de lapoviță, iar în țară se vor semnala ninsori. Îți recomandăm să te îmbraci gros în continuare, nu te lăsa păcălit că termometre indică valori mai mari de zero grade Celsius.

  • LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei când vor fi condiţii de lapoviță. Vântul va sufla în general moderat la începutul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0 grade.
  • ÎN ŢARĂ. Prognoza 4 februarie nu este îmbucurătoare nici pentru cei din restul țării. Valorile termice diurne vor marca o creştere în majoritatea regiunilor, astfel că maximele se vor încadra, în general, între 2 şi 8 grade. În nordul, nord-estul şi centrul ţării cerul va fi temporar noros şi mai ales în prima parte a zilei, va ploua slab. În zona montană trecător vor mai fi precipitaţii slabe, mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vântul va avea intensificări la munte, iar în cursul zilei, local şi în celelalte regiuni, dar la cote mai reduse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 4 grade.

Iată prognoza 4 februarie și pentru următoarele zile

tabel_meteo_-_4_februarie.jpg

prognoza 4februarie
Prognoza 4 februarie și pentru următoarele zile nu are vești foarte bune
foto: Click!
 
Loading...

Citește și

  • vremea meteo ploi timp ninsoare

    Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 2-15 februarie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

  • iarna primara trei zile

    Nu vă lăsaţi înşelaţi de vremea primăvăratică de afară. După câteva zile cu temperaturi până la 14 grade, la sfârşitul săptămânii se întoarce iarna. Meteorologii anunţă ninsori importante şi ger, de duminică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1