Ninsori, răcire accentuată şi vânt, duminică în toată ţara

Ultima actualizare:

    Meteorologii au emis o informare de vreme rea, valabilă duminică în toată ţara
Meteorologii au emis o informare de vreme rea, valabilă duminică în toată ţara

Meteorologii au emis o informare de vreme rea, valabilă duminică în toată ţara, când se vor semnala ninsori, răcire accentuată şi intensificări ale vântului.

Informarea este valabilă de duminică dimineaţă, de la ora 8.00, până la ora 22.00.

În cursul zilei, va ninge în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în zona montană stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent. În restul teritoriului ninsorile vor fi slabe cantitativ şi se vor semnala pe arii restrânse. Local şi temporar, în vest, sud şi la munte, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de până la 50 - 55 km/h, spulberând zăpada.

Meteorologii mai atrag atenţia că şi în prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat. Astfel, nopţile vor deveni geroase îndeosebi în centrul şi sudul ţării, temperaturile diurne vor fi predominant negative, iar în regiunile estice vântul va avea intensificări temporare.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net