Cum va fi vremea de Paște 2020. Prognoza ANM pe orașe

Ultima actualizare:

    De Paște se anunță vreme frumoasă și caldă
De Paște se anunță vreme frumoasă și caldă

Chiar dacă de Paște 2020 vom sta mai mult în casă și vom sărbători Învierea Domnului în cerc restrâns, cu toții suntem curioși să știm cum va fi vremea pe 19 aprilie. Iată prognoza meteo în Capitală și în principalele orașe din țară!

Anul acesta, românii vor sărbători Paștele acasă și vor urmări slujba de Înviere la televizor. Însă, chiar dacă vom sta în izolare la domiciliu, în contextul pandemiei de coronavirus, cu toții ne dorim ca în ziua sfântă să avem parte de o vreme însorită și caldă. Și, potrivit prognozei meteo pe 5 zile, chiar ne vom bucura de soare și temperaturi ridicate.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, începând de miercuri, 15 aprilie, vremea va intra într-un proces treptat de încălzire, iar duminică, în ziua de Paște,vom avea temperaturi de până la 24, chiar 25 de grade. Cerul va fi senin, vântul slab spre moderat, iar temepraturile minime se vor încadra între 2 și 9 grade.

Vremea de Paște 2020 în București

Pe 19 aprilie, în prima zi de Paște, în București vom avea soare pe tot parcursul zilei, iar temperaturile maxime vor atinge 24 de grade. Vântul va sufla slab, iar temoeratura minimă va atinge 9 grade Celsius. Ne vom bucura, așadar, de o zi autentică de primăvară.

Vreme frumoasă și soare la Constanța

Constănțenii se vor bucura și ei de o vreme plăcută, deși în orașul de la malul mării cerul va fi varabil, iar tempertaura aximănu va depăși 16 grade. Vântul va sufla slab, dar nu existămari șanse de ploaie. Peste zi, din când în când se va ivi și soarele. Noaptea, temepraturile minime voratinge 6 grade.

Cer senin și vreme caldă la Arad

În vestul țării, la Arad, în prima zi de paște se vor înregistra tempertauri de până la 25 de grade Celsius, chiar dacă cerul va fi parțial noros. Arădenii se vor bucura de o zi frumoasă și caldă, cu vânt slab și șanse minime de ploaie.

Nori și răcoare la Cluj Napoca

La Cluj Napoca ziua de Paște aduce temperaturi de până la 20 de grade Celsius și un cer parțial noros. Minimele vor atinge, peste noapte, 4 grade, iar vânstul va fi slab. Specialiștii nu anunță ploi, dar soarele va fi destul de scump la vedere.

Soare și vânt slab la Iași

În ziua de 19 aprilie, la Iași se vor înregistratemperaturi mai coborâte decât cele din sud. Astfel, la amiază termometrele vor arăta 21 de grade, ia minimele vor coborî până în jurul valorii de 4 grade. Peste zi, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va bate slab.

Vremea de Paște la Botoșani: nori și ploi slabe

Ziua de paște aduce în nordul țării o vreme mai rece și mohorătă. La Botoșani, la amiază se va înregistra o temperatură maximă de doar 17 grade, cerul va fi mai mult noros iar peste zi vor cădea ploi slabe. Temperatura minimă nu va urca mai mult 4 grade,

Vremea de Paște la Craiova

25 de grade Celsius și cer variabil vor avea parte și craiovenii în prima zi de Paște. În Craiova ziua de Paște vine cu vreme caldă și frumoasă, iar vântul va fi slab. Nu există șanse de ploaie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net