Bucurați-vă de vremea caldă! În weekend, se mai răcește

5-act-baza-vremea.jpg

Maximele vor ajunge până la 27 de grade Celsius

Meteorologii au emis prognoza pe două săptămâni, care arată că vremea va continua să se încălzească în următoarele zile. Astfel, până vineri (8 aprilie), maximele vor ajunge până la 24-25 de grade Celsius, în Transilvania, Moldova și Oltenia, și până la 26 -27 de grade în Banat, Crișana, Maramureș și Muntenia.

Doar în Dobrogea, maximele nu vor depăși 19 grade Celsius. În weekend, se răcește cu până la 9 grade, iar, până în data de 11 aprilie, sunt așteptate ploi în majoritatea zonelor. Vestea bună e că, după un weekend mai răcoros, vremea începe din nou să se încălzească, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • prognoza meteo 5 aprilie cald

    Marți vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. În zona de munte izolat pot să vina ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări în Banat, în Crișana, nordul Moldovei, dar și pe crestele montane. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

  • prognoza meteo 4 aprilie vremea buna

    Ziua de luni ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna aprilie. Va continua să se încălzească și va fi cald, în special în masivele vestice. După-amiază e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Pe văi și în depresiuni, în orele dimineții, vor fi condiții de ceață. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

  • prognoza meteo 3 aprilie nori

    Duminică temperaturile cresc și vor depăși ușor normalul perioadei. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Vântul se va înteți în zona Munților Banatului. În orele dimineții, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

  • prognoza meteo 2 aprilie vant

    La începutul zilei, la munte, vor fi condiții de ploaie slabă. Noaptea vor fi în jur de 0 grade și este posibil să apară bruma. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul și sfârșitul intervalului, când, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar noaptea și în Banat. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1