Avertizare meteo. Cod galben de vânt puternic și ninsori în 9 județe

Ultima actualizare:

    Meteorologii au emis cod galben de vânt puternic și ninsori Sursă foto: Arhivă Click!
Meteorologii au emis cod galben de vânt puternic și ninsori Sursă foto: Arhivă Click!

Iarna își face simțită prezența în mai multe regiuni din țară, iar meteorologii au emis o avertizare de intensificări ale vântului și ninsori caree va fi valabilă până joi dimineață.

Meteorologii au emis, marţi, o informare de ninsori şi intensificări ale vântului, valabilă până joi dimineaţă. În Muntenia, Dobrogea şi local în Moldova şi la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. De marţi seară până miercuri, la ora 23.00, va fi cod galben în 9 judeţe.

Potrivit ANM, de marţi seară, de la ora 18.00, până joi, la ora 10.00, în Muntenia, Dobrogea şi local în Moldova şi la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. 

”În regiunile estice şi sud-estice vântul se va intensifica treptat şi local vor fi rafale în general de 50...60 km/h. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăşi 75...85 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată”, au transmis meteorologii, informează News.ro.

Conform informării emise de ANM, de marţi seară de la ora 23.00, până miercuri la aceeaşi oră, este cod galben în 9 judeţe. ”Local, în jumătatea de sud-est a ţării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă neuniform şi consistent. În Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55...70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii”, se arată în comunicatul emis de ANM. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net