28 ianuarie: Vremea se răcește. În sud ninge, în restul țării plouă

iarnă 5.jpg

valori temperaturi vremea meteo 28ianuarie
În zonele de câmpie va ninge pe arii extinse
foto: Wenn

Miercuri (28 ianuarie), în sudul țării vor predomină ninsorile

  • LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va prezenta intensificări mai ales în cursul zilei, cu viteze ce vor depăşi 50...60 km/h. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grade.
  • ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor marca o scădere în toată ţara, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 4 grade. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. În zona sudică vor predomina ninsorile, iar precipitaţii mixte se vor semnala şi în nordul şi centrul teritoriului. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi -1 grad.

Uite cum va fi vremea în următoarele trei zile

Loading...

Citește și

  • Până vineri, va mai ninge la munte, posibil şi în sudul ţării.

  • vremea, meteo, prognoza, aprilie, paste

    Va mai ninge la munte, posibil și în sudul țării. Sperăm ca iarna asta capricioasă să se termine cât mai repede, iar în 12 aprilie, de Paște, să avem vreme frumoasă. Cum va fi vremea până la 1 mai ne spun meteorologii britanici, de la Centrul European de Prognoză din Reading.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1