Vreme rece, de iarnă, în toată ţara. Vezi prognoza!

Ultima actualizare:

În zona ţării noastre, presiunea se menţine scăzută, sub influenţa ciclonilor mediteraneeni. Astfel, vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa.

Vezi aici cum va fi vremea în oraşul tău!

Cerul va fi variabil, mai mult noros la începutul zilei de duminică în nordul Carpaţilor Orientali, unde, izolat, va ninge slab, iar la noapte, în sud-vest, unde vor fi condiţii de precipitaţii slabe mixte şi de polei. Vântul va prezenta unele intensificări la munte, pe litoral şi în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 şi 10C.

Vremea se va încălzi în zonele de deal şi de munte, dar se va menţine rece în zonele joase. Cerul va fi ceva mai noros în sudul şi sud-vestul ţării, unde, local, vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie slabă sau burniţă şi vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade.

Vremea va continua să se încălzească uşor la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil, dar în zonele joase, îndeosebi din sud şi din est, local se va produce ceaţă, izolat asociată cu burniţă. Vântul va prezenta unele intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net