Vrei o plimbare cu iahtul lui Abramovici? Te costă 600.000 €

Ultima actualizare:
Interiorul iahtului  este de un lux orbitor
Interiorul iahtului este de un lux orbitor

Ocazie unică! Cine vrea o plimbare cu cel mai mare iaht din lume poate să-şi îndeplinească visul. Roman Abramovici închiriază iahtul Eclipse cu 600.000 de euro pe săptămână.

Nu se cunosc adevăratele motive pentru care magnatul rus Roman Abramovici s-a hotărât să-şi închirieze cel mai scump iaht din lume, pentru fabricarea căruia a investit 300 de milioane de dolari

. Unii spun că de vină ar fi criza economică. Eclipse, cel mai lung iaht din lume (cu o lungime de 187,15 metri), va fi pus la dispoziţia doritorilor prin intermediul societăţii britanice Charter World.

Ambarcaţiunea se poate închiria cu preţul între 600.000 şi 1 miliard de euro pe săptămână de către clienţi din orice colţ al lumii. Costul anual al întreţinerii acestui buncăr plutitor se ridică la peste 30 de milioane de euro. Echipamentele de la bordul vasului se aşteaptă să trezească un mare interes.


    Interiorul iahtului  este de un lux orbitor
Interiorul iahtului este de un lux orbitor

Obsedat de siguranţa sa, Abramovici a instalat pe Eclipse un sistem antirachetă şi un laser antipaprazzi, care blochează orice cameră digitală. Iahtul mai deţine două heliporturi şi piscine, un submarin pentru trei persoane. În interior, are nouă etaje, spa, sală de cinema, 24 de camere pentru oaspeţi.

Fişa tehnică

* Lungime: 187,15 m* Traversă: 70,90 m* Cabină: 9,30 m* Masă: 5.300 tone* Viteză: 95 km/h* Echipaj: 70 persoane* Invitaţi la bord: 112 persoane* Motoare: 6 x 3.300 cai putere

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net