Vrea să facă un copil cu soţul mort de 16 luni

Citeste tot despre: 

O femeie din Marea Britanie vrea să-şi realizeze visul de a avea un copil cu bărbatul visurilor sale, care a decedat în urmă cu un an şi patru luni după o lungă luptă cu cancerul osos.

Lisa şi Gareth Wilkinson s-au căsătorit în 2006, după ce britanicul a descoperit că suferă de cancer.

Doi ani mai târziu, la doar 27 de ani, acesta s-a stins din viaţă, lăsând în urma lui o soţie îndurerată şi promisiunea acesteia că îi va purta copilul în pântece, chiar dacă el nu va mai fi acolo pentru a se bucura de el. Aşa că au recurs la criogenarea spermei lui şi apoi au ales numele micuţului: Grace, dacă e fată, şi Jack, dacă e băiat.

"Gareth era sufletul meu pereche, iar moartea lui la o vârstă atât de fragedă a lăsat un gol imens în sufletul meu. În tot acest timp, am trăit doar cu gândul la viitorul nostru copil. Familia lui mă susţine în acest demers, mai ales soacra mea, care îşi doreşte cu disperare un nepot", a povestit Lisa.

"Este singura modalitate de a mă bucura de Gareth în continuare şi sunt sigură că el va veghea asupra bebeluşului când se va naşte", a continuat ea.

Lisa a fost supusă unui tratament de fertilizare şi apoi inseminată in vitro. Ea va şti dacă iniţiativa a avut succes de-abia la sfârşitul lunii februarie. În cazul unui eşec, tânăra văduvă va încerca să rămână din nou însărcinată.

Mai citeşte:

Şi-a pierdut soţia la poker şi a forţat-o să plece cu câştigătorul

Piticul lumii şi-a găsit nevastă!

Secretul unei căsnicii de 85 de ani: nevasta are mereu dreptate!

Trei ani de închisoare pentru soţul care şi-a omorât soţia cu o telecomandă

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1