Vrăjitoarele s-au rugat să fim buni la pat

Ultima actualizare:
Ce au «văzut» pentru 2011
Ce au «văzut» pentru 2011

Boboteaza a fost un prilej pentru vrăjitoarele din jurul Capitalei să se roage pentru binele ţării. Şase vrăjitoare s-au strâns miercuri pe malul unei bălţi din Chitila să facă previziuni pentru 2011, dar şi să facă vrăji pentru potenţa bărbaţilor.

NU RATA

Vrăjitoarea Sidonia: «Oţelul o să piardă campionatul!»

Vrăjitoarea Vanessa  i-a făcut un blestem  lui Popoviciu

Vrăjitoarea Lucia: «Dan Diaconescu pierde alegerile şi se întoarce la închisoare!»

Vrăjitoarea Sidonia: «O femeie i-a făcut farmece de moarte Mădălinei Manole»

Miercuri după amiază era nor, dar pentru vrăjitoarele din Chitila s-au deschis „Cerurile".

„E o zi unică în an. Astăzi se deschid Cerurile şi vrăjile noastre au mai multă putere. Avem şi mai multă claritate în previziuni", ne-a explicat Vanessa, o vrăjitoare de 27 de ani din Chitila.

Dotate cu plante care mai de care mai speciale, cu cărţi de tarot dar şi obiecte de cult bisericesc, miercuri după amiază şase vrajitoare din Chitila, Bucureşti şi Mogoşoaia s-au strâns pe malul unei ape de la marginea Capitalei şi au început să murmure descântece.

„Pentru binele ţării ne rugăm", ne-au spus cele şase. Şi cum binele unei naţiuni trece şi prin patul conjugal una dintre vrăjitoare a venit şi cu un lemn de arţar la ea.

„Cu acest lemn facem un descântec special pentru bărbaţi. E bun şi pentru potenţă, dar şi pentru fidelitate", ne-a explicat Mihaela (33 de ani) din Mogoşoaia. A acceptat să ne spună şi versurile descântecului, deşi susţine că o femeie simplă degeaba spune poezia acasă.

Trebuie să ai puteri speciale să îţi faci bărbatul drăgăstos ca atunci când v-aţi cunoscut. „Un băţ de arţar/ Să vină bărbatul ca un armăsar/Un băţ de alun/Să vină ca un nebun/Un băţ de soc/Să plece din loc/Nu-i dă răbdare deloc/Până la soţia lui nu se întoarce" ne-a intonat Mihaela versurile minune.

Ce au «văzut» pentru 2011

Cele şase vrăjitoare au făcut de Bobotează şi previziuni pentru România. Iată ce spun ele:


    Ce au «văzut» pentru 2011
Ce au «văzut» pentru 2011

* În vară începem să uităm de criză şi românii vor avea din nou bani în buzunar. * Va fi un an foarte bun pentru agricultură. * Cearta între partide continuă până în toamnă, când va avea loc un eveniment de natură să clarifice lucrurile* În vară va fi un cutremur important, dar fără multe victime. * Emil Boc vă rămâne premier până la finalul anului.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net