Vrăjitoarele, cu BMW -ul la congresul de pe baltă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe lângă mărţişoare şi debutul primăverii, 1 martie a fost şi ziua în care vrăjitoarele magiei albe şi-au ales regina. Spre deosebire de cele politice, congresul vrăjitoarelor nu se ţine într-un loc anume, ci lângă mai multe bălţi sau chiar case, din ţară.

„Noi ne batem în puteri şi la miezul nopţii ne dăm seama de la distanţă care dintre noi e mai puternică", ne-a explicat Luminiţa, fosta şi noua regină.

Ieri după-amiază, balta din Chitila şi o casă de la ieşirea spre Alexandria din Bucureşti au fost locurile de întâlnire a vrăjitoarelor din Capitală.

„De 1 martie, în fiecare an, organizăm congresul nostru în care ne alegem regina. Câteva dintre noi sunt desemnate să se roage şi la baltă", ne-a spus ieri Vanessa, o tânără vrăjitoare din Chitila. Însoţită de Ioana şi Valentina, ea a mers ieri să descânte pentru România pe balta din localitate.

După o oră de rugat, cele trei s-au mutat la casa Luminiţei, regina magiei albe, aşezată vizavi de închisoarea Rahova.

„Eu sunt regină de mulţi ani pentru că am descoperit «iarba fiarelor», o plantă care îţi dă puteri foarte mari şi de atunci nicio vrăjitoare nu a venit cu ceva mai puternic. Această plantă am descoperit-o urmărind aricii. Mai am şi o oglindă de 200 de ani desprinsă dintr-o peşteră şi în care văd soarta omului. La miezul nopţii s-a hotărât cine e noua regină. Dacă vreo colegă avea puteri mai mari ca ale mele, devenea regină. Un om normal nu îşi dă seama, dar dacă vreo colegă aflată şi la Craiova, să zicem, are putere mai mare, atunci ea devine regina magiei albe", ne-a explicat Luminiţa.

Regina Luminiţa ştie ce fac vedetele în 2010

Veşti proaste pentru Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu. După o relaţie cu năbădăi, pe cei doi sfârşitul anului 2010 nu-i va prinde împreună.

simeon stalpnicul png

Monica Columbeanu are zilele numărate lângă soţul ei, Irinel. Pe cei doi nu-i mai poate ţine împreună nici faptul că au un copil.

simeon stalpnicul png

Ramona Gabor n-are noroc la măritiş anul ăsta. Deşi speră să fie cerută în căsătorie de Gabi Bădălău, sora lui Moni va rămâne singură.

simeon stalpnicul png

Veşti bune însă pentru Oana Roman. După mai multe aventuri cu tineri agăţaţi prin cluburi, fiica lui Petre Roman va avea noroc la un parlamentar cu mulţi bani.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net