Vrăjeală de agăţat: «Mor dacă nu fac sex»

Ultima actualizare:

    Femeile erau impresionate de povestea "tatălui bolnav" și cădeau în capcană
Femeile erau impresionate de povestea "tatălui bolnav" și cădeau în capcană

Un bărbat din Taiwan obișnuia să cucerească femei pe un site de matrimoniale cu o poză falsă și o minciună grosolană, pentru a le stârni compasiunea.

Hsu Shian-ming, în vârstă de 55 de ani, a păcăliat proximativ 20 de femei să se culce cu el, dându-se drept un tânăr atractiv, al cărui tată ar fi murit dacă nu ar fi făcut sex mereu.

Înduioșate de chipul frumos al unei poze oarecare, furate de pe Internet, și de povestea tatălui bolnav, care era nimeni altul decât Hsu Shian-ming în persoană, femeile îi cădeau în plasă și își ofereau trupurile. Acestea se întâlneau cu escrocul la diverse hoteluri din Taipei și se culcau cu el, în speranța că astfel îl vor ține pe bătrân în viață, iar fiul se va întâlni cu ele.

Una dintre femei a devenit suspicioasă în momentul în care bărbatul apetisant din fotografia de pe site a refuzat să se mai vadă cu ea, așa că a apelat la serviciile unei firme de detectivi particulari. Când s-a convins că a fost păcălită, femeia l-a denunțat pe individ la poliție.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net