Vladimir Putin a cântat la un concert caritabil - VIDEO

Ultima actualizare:

Printre vedetele invitate la această gală figurau Sharon Stone, Monica Belucci şi Mickey Rourke, informează Guvernul rus pe site-ul său, adăugând că Putin a stat la o masă la care se afla actriţa italiană Ornella Muti, transmite Mediafax.

Întrebat dacă acceptă să cânte, vineri seara, Vladimir Putin a răspuns: "La fel ca majoritatea oamenilor, eu nu ştiu nici să cânt, nici să dansez, dar îmi place să o fac". Apoi s-a îndreptat spre scenă şi s-a aşezat la pian.

Putin şi Medvedev conduc Rusia de la masa de biliard - FOTO

Putin i-a cerut lui Abramovici să finanţeze organizarea CM-2018

Putin este „masculul alfa” şi Berlusconi este "ineficient"

El a ales să cânte "Unde începe patria mamă", un cântec celebru din perioada sovietică, pe care l-a mai interpretat la pian în iulie, cu un grup de zece agenţi ruşi acuzaţi de spionaj şi expulzaţi de Statele Unite.

Putin a luat apoi microfonul şi a încântat publicul cântând în engleză puţin din melodia "Blueberry Hill", a lui Louis Armstrong, acompaniat de o formaţie de jazz.

Un reportaj al televiziunii ruse l-a arătat pe premier în mijlocul unei mulţimi de vedete, alăturându-se formaţiei ruse de rock Zemlian, pentru a cânta melodia favorită a cosmonauţilor, interpretată în mod tradiţional la cosmodromul Baikonur, înaintea oricărei lansări.

La sfârşitul lui noiembrie, în timpul unui summit privind salvarea tigrului, la Sankt Petersburg, premierul rus i-a mulţumit actorului american Leonardo DiCaprio pentru prezenţa sa, în pofida problemelor de avion, spunându-i că este "un bărbat adevărat".

Într-o conversaţie călduroasă cu liderul rus, Leonardo DiCaprio a evocat originile sale ruse, afirmând că doi dintre bunicii săi erau ruşi şi se numeau Smirnov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net