Virus ascuns într-un e-mail despre gripa porcină!

Ultima actualizare:

Interesul provocat de gripa A H1N1 este exploatat de hackeri pentru a introduce un virus care oferă acces la informaţiile confidenţiale ale calculatorului infectat, informează Mediafax.

E-mailul, provenind de la o adresă necunoscută, pretinde că gripa A H1N1 este o posibilă conspiraţie economică a laboratoarelor farmaceutice şi invită la deschiderea unui document în care este dezvăluită "maşinaţia", potrivit unui comunicat. Deschiderea acestui document eliberează virusul, care permite apoi aflarea de informaţii confidenţiale.

Agenţia de securitate informatică ce a descoperit virusul afirmă că a remarcat în ultimele ore un trafic intens al acestui e-mail.

"Creatorii săi au utilizat o temă de actualitate, cea a gripei A H1N1, pentru a difuza programe infectate", a explicat, într-un comunicat, un oficial al Pandasecurity, Luis Corrons, adăugând că virusul "pune în pericol confidenţialitatea datelor utilizatorului".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net